Низка областей "почервоніла" через атаку БПЛА / фото ua.depositphotos.com

Росія вже декілька годин атакує територію України за допомогою безпілотних літальних апаратів. Про їхній рух повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України.

Згідно з повідомленнями у їхньому Telegram-каналі, мова може йти про декілька груп ударних дронів. Наразі тривога лунає у Житомирській, Київській, Чернігівській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Одеській областях.

За останніми даними, одна група дронів рухається в напрямку Кіровоградської області, ще одна - заходить з Київської області у Житомирську, а третя - рухається з Миколаївської області на Одещину.

Відео дня

О 23:16 на сторінці Київської обласної військової адміністрації повідомлялося, що у області зафіксовано рух російських дронів, працює протиповітряна оборона. "Дотримуйтеся інформаційної гігієни – не фотографуйте та не знімайте роботу наших захисників. Не нехтуйте правилами безпеки", - закликали вони.

Інформація оновлюється...

Оновлено о 04:00: У Хмельницькому районі уламки одного зі збитих дронів впали на подвірʼя приватного домогосподарства. Постраждала господарська нежитлова споруда, зайнялася пожежа. Зараз на місці працюють профільні служби. За даними ОВА, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Оновлено о 03:05: Відбій загрози ударних БПЛА по областях.

Оновлено о 02:45: Заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін повідомив, що у Хмельницькому районі працюють сили протиповітряної оборони.

Оновлено о 02:35: Відбій ракетної загрози для Донецької області та загрози дронів для Вінницької.

Оновлено о 02:05: Група ударних російських БПЛА наближається до Хмельницького.

Оновлено о 02:00: Група ударних дронів в бік Тернопільської області. Тим часом ще одна група БПЛА у Вінницькій області наближається до Жмеринки у напрямку на Хмельницький.

Також ракетна небезпека для Донецької області.

Оновлено о 01:30: Відбій загрози для Харківської та Донецької областей.

Оновлено о 01:20: Обидві групи з Вінничини наближаються до Хмельницької області.

Оновлено о 01:05: У Вінницькій області одна група БПЛА рухається через Немирів у напрямку Вінниці, а друга наближається до Жмеринки у напрямку на Хмельницький.

Оновлено о 01:00: Ракетна небезпека для Харківщини. Тим часом група дронів заходить у Черкаську область з Кіровоградської.

Оновлено о 00:45: Відбій загрози застосування дронів для Житомирської, Херсонської та Миколаївської областей.

Оновлено о 00:35: Група ударних дронів заходить у Вінницьку область з Одеської та Кіровоградської. 

Оновлено о 00:18: Відбій загрози для Київської, Полтавської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Тим часом у Донецькій області ракетна небезпека.

Атаки РФ по Україні: останні новини

Нагадаємо, минулої ночі сили протиповітряної оборони збили в небі над Україною дев'ять російських безпілотних літальних апаратів та одну ракету "Іскандер-К". Сьогодні стало відомо про знищення рідкісного розвідувального дрону Mohajer-6.

Вже ввечері російські окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю. За попередніми даними, внаслідок атаки ніхто не постраждав, пошкоджено домівки.

Вас також можуть зацікавити новини: