Андрій Юсов розповів про козирі путінського режиму / колаж УНІАН зі скріншотів

Триває повномасштабна війна в Україні. Кривавий режим російського диктатора Володимира Путіна має козирі - великі запаси живої сили та озброєння часів СРСР і готовність вести агресивну війну.

Саме ватажок РФ розпочав гонитву озброєнь, пробує її розвивати, але країна-агресор самостійно її "не витягує" і тому шукає союзників, таку заяву зробив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі каналу "FreeДом".

"Але у військовому, так, великі запаси радянського озброєння, великі запаси живої сили, яка використовується як витратний матеріал, як "гарматне м'ясо", і головне - готовність вбивати і вести агресивну війну, немислиму для XXI століття, - це козирі кривавого режиму Путіна. Тому саме він почав і пробує розвивати цю гонитву озброєнь...", - заявив він.

Відео дня

Коли закінчиться війна в Україні - прогнози, які сьогодні варто прочитати

Президент української держави Володимир Зеленський говорив, що нам важливо вистояти ще протягом 2024 року. Колишній прем'єр РФ Михайло Касьянов прогнозував, що війна може закінчитися вже наприкінці поточного року. На його думку, армія України здатна здійснити прорив.

Наприкінці лютого керівник ГУР МО Кирило Буданов сказав, що класична позиційна "фронтова" війна поступово відходить у минуле. Крім того, він висловив упевненість, що в протистоянні з Росією переможуть українці.

Вас також можуть зацікавити новини: