У ПВК "Вагнер" з'явилися проблеми в Соледарі / twitter.com/Maxar

Хоч ПВК "Вагнер" вже кілька днів звітує про захоплення Соледару Донецької області, у найманців "кухаря Путіна" не все легко. Місто стало для нього настільки бажаним трофеєм, що втрати він більше не рахує.

Як повідомляє Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ", у Соледарі "повний жах". Поспіх з оголошенням повного захоплення міста призвів до того, що "діяти приходиться на межі можливостей".

"Вагнерівців" у прямому розумінні штовхають у спину, туди погнали всіх - якщо вже особисто Пригожин оголосив про повне взяття, то ціна питання більше ролі не гратиме. Втрати для такої маленької ділянки фронту дикі", - повідомило джерело каналу.

Відео дня

Як зазначив співрозмовник каналу, поразку "Вагнера" в Соледарі Міноборони РФ використовує проти особисто Пригожина. Постачання снарядів у ПВК не те що не покращать, а й взагалі знизять.

"Не здивуюсь, якщо ті командири, які вчора відзвітували Пригожину, що вже повністю все взято і залишилося кілька годин, ось ці командири вже цілком могли бути переведені в штурмовики", - каже джерело.

Битва за Соледар

Жорстокі та найважчі бої тривають у районі Соледара на Бахмутському напрямку. Ворог намагається безуспішно прорвати українську оборону і захопити Соледар, проте несе великі втрати.

Російські окупанти не змогли прорвати українську оборону і зайти в тил захисникам міста. Офіцер першої окремої бригади спецпризначення імені Івана Богуна Тарас Березовець розповів, що вся еліта російської армії, яка намагалася захопити Бахмут, перекочувала під Соледар.

Вас також можуть зацікавити новини: