Експерт навів цікаву історичну паралель / скріншот

Удар по будівлі штабу Чорноморського флоту Російської Федерації був невипадковим. Основна маса загиблих - старші офіцери.

"У будь-якому випадку точно відомо, що ракета прилетіла невипадково. Вона прилетіла саме під час штабного засідання і однозначно основна маса загиблих - це старші офіцери. За великим рахунком, Чорноморський флот Росії зараз тимчасово безголовий. Якщо серед них був і Соколов (що все-таки, швидше за все, так і було)... це ще й просто приємно", - розповів колишній командир роти батальйону" Айдар", військовий аналітик Євген Дикий в ефірі телемарафону.

За його словами, попередній раз командувач флоту в РФ гинув під час бойових дій ще під час російсько-японської війни.

Відео дня

"Російсько-японська теж на думку тодішнього царського режиму, повинна була бути "маленькою переможною війною". У що вона дійсно перетворилася, в який розгром саме російської армії всі прекрасно пам'ятають. А далі це спричинило те, чого зараз найбільше боїться кремлівський режим. Розгром російської армії здетонував вже внутрішньої "смутою", внутрішнім хаосом. Мені здається, що паралелі тут абсолютно невипадкові і може ще саме тому росіянам настільки неприємно визнавати загибель Соколова", – підсумував Дикий.

Удар по штабу Чорноморського флоту - головні новини

25 вересня ССО повідомили нову інформацію щодо втрат росіян в результаті удару по штабу Чорноморського флоту РФ. Тоді заговорили про ліквідацію командувача ЧФ Росії.

Пізніше Міноборони РФ опублікувало відео з нібито живим адміралом Соколовим на зустрічі з Міністром оборони Сергієм Шойгу, поставивши під сумнів заяву України. У свою чергу українські військові заявили, що "уточнюють" інформацію про Соколова. 

Вас також можуть зацікавити новини: