РФ, атакуючи столицю України, шкодить собі, вважає аналітик / фото УНІАН

Атакуючи Київ ракетами і безпілотниками, російські окупанти витрачають цінний військовий потенціал.

РФ б'є по столиці України, оскільки намагається підірвати суспільний дух нашої країни, але це ж знижує можливість ударів по військовому потенціалу української держави, публікує думку американського військового аналітика Шона Белла Sky News.

"...Росія використовує свої обмежені запаси ракет і безпілотників для обстрілу української столиці. Це, своєю чергою, призводить до розтрати цінного військового потенціалу... завдання ударів по Києву - це спроба підірвати суспільний дух України, але це знижує можливість ударів по військовому потенціалу України", - вважає експерт.

Відео дня

На думку аналітика, "це (удари супротивника по нашій столиці - Ред.) збільшує шанси українського військового успіху".

Ракетні удари по Києву - сьогодні це варто знати

У ніч на 29 травня над Києвом захисники України ліквідували понад 40 ворожих повітряних цілей. Влада столиці повідомила, що унаслідок падіння уламків на землі є невеликі руйнування. Ця атака стала 16-ю за рахунком за цей місяць.

Пізніше з'явилася інформація, що всього вночі наші воїни знищили 37 крилатих ракет противника та 29 ударних безпілотників, які РФ запустила по нашій землі.

Сьогодні вдень супротивник атакував Київську область крилатими і балістичними ракетами наземного базування - всього було запущено 11 "Іскандер-М" та "Іскандер-К". Всі ворожі повітряні цілі були ліквідовані.

Вас також можуть зацікавити новини: