ЗСУ видовищно знищують орків на сході / Скріншот

Миколаївські морпіхи з 36-ї бригади ім. контр-адмірала Михайла Білинського показали, як їх реактивна артилерія 122-мм калібру видовищно "демілітаризує" окупантів на сході.

Відповідне відео опубліковано на сторінці бригади у соцмережах.

"Морські піхотинці 36-ї окремої бригади точно знають, що насправді "замєдляєт темпи наступленія" рашистів. Під пекельним вогнем 122-мм калібру морпіхів-артилеристів славетна "гвардєйськая 200-та" бригада другої армії світу з кожним днем активно "поповнює" свої широкі ряди – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося напередодні, розвідка Британії називає навмисною дезінформацією заяву міністра оборони РФ Шойгу про те, що Росія аби "уникнути жертв серед мирного населення" сповільнила воєнну кампанію в Україні.

Як УНІАН раніше повідомляв, за останні пʼять днів фіксується збільшення інтенсивності російських атак на Донецькому напрямку. У британській розвідці це пояснюють тим, що росіяни бояться великого контрнаступу ЗСУ.

За словами керівника пресцентру ОК "Південь" Наталії Гуменюк, "той самий контрнаступ, який всі так довго очікували і не могли зрозуміти, де за ним спостерігати, полягає в тому, що ми виснажуємо сили ворога в його тилових позиціях". Вона також зазначила, що лінія фронту на півдні України є дуже рухомою.

Водночас в українській розвідці вважають, що нинішня осінь буде вирішальним періодом у війні з російськими загарбниками. Найімовірніше, це вересень-жовтень.

Вас також можуть зацікавити новини: