На Донеччині українські прикордонники відбили атаки на два опорних пункти / фото t.me/DPSUkr

У Донецькій області українські прикордонники ліквідували 9 російських загарбників та ще 12 поранили.

Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України. Прикордонники відбили ворожі атаки на Донеччині, ліквідувавши два десятки окупантів.

Зокрема, в районі Бахмута ворожа піхота за підтримки артилерії штурмувала опорний пункт українських прикордонників. "Бійці зупинили окупантів стрілецькою зброєю та гранатометами", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Крім того, ще на Донеччині українські прикордонники відбили атаки на два опорних пункти. "Підготовку стрілецьких підрозділів противника виявила аеророзвідка. Тож прикордонники-мінометники "розвіяли" штурмовиків під час їхнього висування у наступ", - сказано в повідомленні.

Війна в Україні - втрати РФ

Як повідомляв УНІАН, українські прикордонники, які борються за Бахмут у Донецькій області, розповіли про ситуацію в місті. Наші захисники перебувають у важких умовах, але мужньо продовжують нести свою службу.

Тим часом у Генштабі оновили статистику втрат Росії в Україні. Так, протягом минулої доби, 11 березня, українські військові ліквідували ще 1090 російських окупантів. Також було знищено понад два десятки одиниць різної ворожої техніки.

А раніше речник Східного угруповання ЗСУ розповів, що станом на першу половину дня 11 березня на Бахмутському напрямку було ліквідовано понад 220 російських загарбників, ще 314 отримали поранення.

Вас також можуть зацікавити новини: