Українські воїни розгромили десять районів скупчень окупантів та знищили "Солнцепек"

Крім того, знищено чотири російських безпілотники.

Минулої доби українська авіація та артилерія потужно відпрацювали по російських окупантах. Знищено кілька БпЛА та розгромлено райони зосередження особового складу загарбників.

Як повідомляється у ранковому зведенні Генштабу, авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 8 ударів по районах зосередження окупантів. Знищено 4 БпЛА противника типу "Орлан-10".

Наші ракетники та артилеристи уразили пункт управління, 2 райони зосередження живої сили противника та 1 важку вогнеметну систему "Cолнцепек", якою особливо пишаються окупанти.

Війна в Україні: головні новини

Російські окупанти ведуть наступ на чотирьох напрямках - Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському, зазнає великих втрат. Сили оборони відбили ворожі атаки в районах 9 населених пунктів.

Загальні бойові втрати Росії з 24 лютого 2022 року по 3 лютого 2023 року серед особового складу орієнтовно склали близько 129 тисяч 870 осіб.

Як повідомляє The New York Times із посиланням на американських і західних офіційних осіб, кількість вбитих і поранених російських військових в Україні наближається до 200 тисяч. Особливо великі втрати окупаційна армія зазнала у боях за Бахмут і Соледар. Російські аналітики не вважають, що людські жертви стануть стримувальним фактором для військових цілей Путіна.

Ситуація на фронті залишається дуже тяжкою, особливо на Донецькому напрямку. Вчора у відеозверненні президент Зеленський подякував усім захисникам, які витримують жорсткий тиск окупантів, які чітко і повно виконують завдання із захисту наших позицій. І які навіть у таких тяжких умовах, які на передовій зараз, дають Україні хороші новини.

Вас також можуть зацікавити новини: