Також були здійснені обстріли мінометними та артилерійськими снарядами / фото t.me/astrapress

В результаті обстрілу Курської області 31 березня, армія РФ зазнала втрат.

Як заявив Телеграм-канал ASTRA, в районі восьмої ранку 31 березня позиції російських військових в Кореневському районі Курської області атакували безпілотники. Крім того, були здійснені обстріли мінометними та артилерійськими снарядами.

В результаті обстрілу один військовий загинув на місці, ще п'ять були госпіталізовані з пораненнями в Коренівську, Глушківську і Рильську ЦРЛ. 

Відео дня

Жителі Кореневського району розповіли, що їх лікарня "знаходиться в такому стані, що там пораненим точно не зможуть допомогти". Зауважимо, влада регіону запевняє, що "серед жителів, на щастя, обійшлося без постраждалих". Але в соціальних мережах з цього приводу місцеві жителі почали висловлювати невдоволення - вони звинувачують губернатора у брехні.

Російські військові в Курській області РФ

Раньше у Курській області солдати влаштували між собою перестрілку і в підсумку один строковик загинув. Потім був випадок, коли "мобік" в Курській області вбив товариша по службі.

Також в Курській області солдати-строковики влаштували вибух у бліндажі через нехтування правилами безпеки. Повідомлялося про загибель шістьох людей. 

Вас також можуть зацікавити новини: