У тимчасово окупованому Криму знову "бавовна" / фото Радіо Свобода

У тимчасово окупованому Криму, де росіяни вже продають нерухомість, знову неспокійно. На українському півострові прогриміли вибухи.

"Вранці 22 квітня в Ленінському районі Криму були чутні звуки вибухів", - пише видання Крим. Реалії.

У свою чергу гауляйтер Криму Сергій Аксьонов підтвердив вибухи на півострові, але одразу ж заявив нібито про "роботу ППО".

Відео дня

"У небі над Кримом відпрацювали сили ППО. Пошкоджень і постраждалих немає. Прошу всіх дотримуватися спокою і довіряти тільки перевіреним джерелам інформації", – написав посіпака Кремля.

Звільнення Криму від російських окупантів - що відомо

Час від часу на тимчасово окупованому українському півострові лунають вибухи. При цьому російські окупанти часто приховують іформацію про ці інциденти. Водночас з'явилася інформація, що росіяни продають свою нерухомість і їдуть з Криму. Крім того, окупанти будують лінії оборони та риють окопи на пляжах.

У свою чергу секретар РНБО Олексій Данілов натякнув, що вибухи на півострові можуть бути випробуваннями нових зразків озброєнь, які надходять українській армії. Пізніше він зазначив, що для звільнення Криму Україна застосовуватиме всі види незабороненої зброї.

Глава ГУР Міноборони України Кирило Буданов запевнив, що український план зі звільнення окупованого Криму поступово реалізується.

Вас також можуть зацікавити новини: