В Україні масштабна повітряна тривога / фото ua.depositphotos.com

В Україні оголошувалась масштабна повітряна тривогу. Як попереджали в Повітряних силах - була загроза застосування ворогом балістичного озброєння.

"Тривога по всій території України пов’язана із загрозою застосування балістичного озброєння!", - зазначали в Повітряних силах.

Наразі відомо, що у Кременчуцькому та Миргородському районах Полтавської області пролунали вибухи. Про це Суспільному повідомили місцеві жителі.

Відео дня
alerts.in.ua

У Повітряних силах також повідомляли, що ракети слідували в напрямку Кропивницького.

О 15.38 Повітряні сили дали відбій загрози застосування балістичного озброєння.

Як повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, у Кропивницькому районі після вибухів, попередньо, обійшлося без постраждалих і руйнувань.

Повітряні тривоги в Україні

Останнім часом в Україні регулярно лунають повітряні тривоги. Так, вранці 15 лютого по всій Україні оголосили повітряну тривогу. Росія підняла в небо стратегічні бомбардувальники - кілька бортів Ту-95МС злетіли з аеродрому "Оленья" в Мурманській області. У деяких містах були чутні вибухи, а також працювала ППО. Голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив про потрапляння по об'єкту інфраструктури. У свою чергу мер Львова Андрій Садовий також повідомив про "приліт". У свою чергу голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що під час ранкової атаки по Львову постраждали двоє людей.

Вас також можуть зацікавити новини: