В Україні знищили заступника командира мотострілецького батальйону Росії / Колаж УНІАН, фото t.me/a_shtirlitz

В Україні знищили заступника командира мотострілецького батальйону Росії, розкривши про нього дані.

За інформацією офіцера армії ЗСУ Анатолія Штефана, йдеться про майора, який прийшов в Україну з війною. Деталі про нього військовий розкрив під псевдонімом "Штірліц" в соціальних мережах. 

В Україні успішно "демобілізовані": 

  • Майор Маклаков Ігор заступник командира мотострілецького батальйону; 
  • лейтенант Шендріков Леонід; 

Також "Штірліц" показав, як вони виглядають

В Україні знищили заступника командира мотострілецького батальйону Росії Маклакова / фото t.me/a_shtirlitz 

Відео дня

Втрати Росії на фронті підскочили на хвилі Авдіївки

Минулий тиждень став періодом чергового загострення на фронті: після місяців важкої оборони, командування армії України прийняло рішення вивести підрозділи ЗСУ з Авдіївки. Операцію завершили 17 лютого, в полон до РФ потрапила частина наших військових. Про це повідомляв речник військ "Таврія", уточнюючи, що йдеться не про великі масштаби.

Водночас захисники України повідомляли, що Росія заради контролю над Авдіївкою влаштувала своїм військам "кладовище". Про це заявляв заступник командира 3 ОШБр Жорін. 

Також 47-а окрема механізована бригада уточнила, що знищила в Авдіївці понад 7 тисяч військових РФ, пообіцявши помсту за своїх загиблих побратимів.

Бої в Авдіївці відбилися і на щоденній статистиці втрат РФ, яку дає вранці Генштаб. Сьогодні там вказали, що за добу Росія втратила 1290 осіб. Загальна кількість ліквідованих військових досягла 403 720 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: