У "Вагнера" критичні втрати / скріншот

ПВК "Вагнер" не виходить з Бахмута - їх практично більше немає. Про це в ефірі "Київ 24" розповів засновник і командир "Грузинського національного легіону" Мамука Мамулашвілі.

"Я думаю, угруповання "Вагнера" практично немає. І Бахмут зіграв величезну роль для того, щоб угруповання "Вагнера" було знищене", - сказав Мамулашвілі.

За його словами, ті люди, яких Пригожин показує при включеннях, і є та "частина "Вагнера", яка все ще жива".

Відео дня

Разом з тим Мамулашвілі повідомив, що ситуація на фронті залишається досить гарячою. "На Бахмутському напрямку в основному працює наша артилерія. На інших ділянках фронту йдуть контактні бої", - повідомив військовий.

Розгром "Вагнера": що відомо

Нагадаємо, ще в березні експерти передрікали швидке зникнення ПВК "Вагнер". Так, за словами військового експерта Олександра Коваленка, через критичні втрати "група Вагнера" практично перестала існувати як бойова сила. Її функції на передовій почали виконувати десантні частини регулярної армії РФ.

У квітні кінець "вагнерівців" передрекли і в Нацгвардії. Причиною такого критичного становища стали найвищі втрати найманців в Україні і відсутність поповнення.

Вас також можуть зацікавити новини: