На Запоріжжі окупанти вдалися до зухвалої провокації та підпалили навчальний заклад

На Запорізькому напрямку противник посилює передові позиції та веде оборону.

На Запоріжжі окупанти підпалили будівлю навчального закладу, щоб звинуватити Сили оборони України у знищенні цивільної інфраструктури.

"У населеному пункті Михайлівка, що на тимчасово зайнятій території Запорізької області, ворог з метою звинувачення Сил оборони у знищенні цивільної інфраструктури, підпалив будівлю навчального закладу "Михайлівське вище професійне училище", - йдеться в повідомленні Генерального штабу Збройних сил України

Зазначається, що на Запорізькому напрямку противник посилює передові позиції та веде оборону. Російські окупанти обстріляли райони населених пунктів Времівка Донецької області; Дорожнянка, Загірне, Залізничне, Оріхів, Новоандріївка, Малі Щербаки і Кам’янське на Запоріжжі та Нікополь і Шолохове Дніпропетровської області.

Ситуція на Запоріжжі - що відомо

23 листопада росіяни вдарили ракетами по пологовому відділенню Вільнянської лікарні у Запорізькій областію. В результаті зухвалої атаки загинуло немовля.

За словами мера тимчасово окупованого Мелітополя Івана Федорова, українські військові виявили та знищили комплекс росіян, з якого вони вдарили по пологовиому будинку.

2 грудня голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив, що вночі ворог вкотре завдав ракетного удару по Запоріжжю. Ціллю стала промислова та енергетична інфраструктура міста.

Вас також можуть зацікавити новини: