"Все йде за графіком": Буданов підтвердив свій прогноз щодо звільнення Криму

Наразі очільник ГУР все ще впевнений, що ЗСУ зайдуть на півострів весною.

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов запевнив, що український план щодо звільнення окупованого Криму поступово реалізується.

В інтерв'ю NV Буданов вкотре підтвердив свій прогноз щодо того, що ЗСУ зайдуть у Крим весною цього року. За його словами, до кінця весни 2023 ще досить багато часу. Втім, конкретики він уникнув.

 "В мене ще є проміжок часу... У нас все йде за графіком. Давайте подивимося, як розвиватимуться події найближчим часом", - сказав Буданов, зауваживши, що інших прогнозів щодо звільнення Криму у нього немає.

Прогнози Буданова щодо війни

Кирило Буданов не розкидується прогнозами щодо війни, але інколи озвучує резонансні речі. Більшість його прогнозів збувалися. Наприклад, 29 жовтня він спрогнозував, що операція з деокупації Херсона триватиме до кінця листопада.

1 жовтня Буданов говорив, що взимку війна стихне, а навесні Україна звільнить свої території. А на початку листопада заявив, що настає вирішальний період війни. У грудні начальник ГУР МО також заявив, що Україна поверне тимчасово окупований Крим комбінованим шляхом – військовою силою і дипломатією. 

У розвідці пояснювали, що ці прогнози базуються на розвідданих, аналізі обстановки на полі бою і міжнародної ситуації.

Вас також можуть зацікавити новини: