Світ не хоче враховувати амбіції Путіна, жити в темряві / скріншот

Політолог Микола Давидюк розповів про кінець для Росії і перемогу України. Він згадав про "пророцтво" американського розвідника, пов'язаного з ЦРУ. За словами експерта, світу не потрібен Путін, його простіше "зачистити".

"Штати ніколи не змушують на себе довго чекати. Нам так, звичайно, хотілося б взагалі, щоб казково було все і одразу. Але дивіться, минулий рік - 23 мільярди доларів допомоги. Це приблизно як весь наш бюджет. Причому так, що Путін навіть не зрозумів, що сталося. Якби він розумів масштаби допомоги Штатів, то в той же момент використовував би тактичну ядерну зброю. Вони зробили це психологічно і логістично так тонко, звичайно ж з нашими фахівцями, що Путін навіть не зрозумів, що сталося. І ми зачистили більшість територій, які він окупував", - зазначив Давидюк.

Він нагадав про Джорджа Фрідмана, голову однієї з розвідок в США і власника агентства, яке займається приватною розвідкою. У 2009 році він випустив книгу "наступні 100 років". У ній Фрідман передбачав, що в 2020-2030 роках Росія нападе на Україну. Він чітко вказав, що наша країна переможе. А ось РФ далі не згадується, її просто не стане.

На думку Давидюка, цей "план" зараз активно реалізується. Політолог нагадав про те, що в США заговорили про зниження напруженості у відносинах з Китаєм. За словами експерта, це чітко говорить про те, що світ не хоче жити в умовах хаосу і війни.

"Ніхто не хоче жити у фашизмі, постійних ядерних загрозах, постійному якомусь бункерному сказі. Ну Путіну подобається жити в бункері, бухати там з Пригожиними, з усіма цими", - зазначив Давидюк.

Світ не хоче враховувати амбіції Путіна, жити в темряві. А тому, вважає політолог, всім простіше "зачистити" кривавого диктатора і не приймати його план.

Паніка в РФ і прогнози США

Раніше УНІАН вже повідомляв, що Кремль в паніці посилює ППО в Москві. Виявляється, Росія боїться українських дронов. Як зазначив колишній командувач армії США в Європі, Крим можна звільнити до кінця літа. Однак Україні для цього потрібна допомога.

Крім цього, Ходжес розповів, що у Росії немає ніяких перспектив прориву української оборони на Донбасі. Тим часом українське командування показує професійну роботу з оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: