Фейгін зазначив, що до цього тактика Москви була дуже передбачуваною / facebook.com/GeneralStaff.ua

Російський правозахисник Марк Фейгін прокоментував нову ракетну атаку РФ по Україні. Сьогодні рашисти знову спробували зруйнувати інфраструктуру нашої країни. Однак перед цим вони отримали те, чого зовсім не очікували.

Збройні Сили України показали, що вони можуть "карати" РФ за ракетні удари. В ефірі FREEДОМ Фейгін зазначив, що до цього тактика Москви була дуже передбачуваною.

"Ну, загалом, нічого тут нового немає, це очікувалося. Ці обстріли анонсувалися, навіть українською стороною повідомлялося про те, що потрібно готуватися до того, що ці обстріли продовжаться. Москва обрала стратегію і тактику у вигляді ударів по цивільній інфраструктурі. Так що тут як би все передбачувано", - зазначив правозахисник.

Цікаво, що Україна тепер може завдавати превентивних ударів по РФ. Події на аеродромі Енгельс в Саратовській області чітко демонструють, що захисники нашої країни не будуть терпіти атаки Москви, тепер країна-агресор буде отримувати ще більше відповідей.

"Питання полягає в тому, чи з'явилися в Україні засоби протидії цьому і засоби оборонні, і засоби ударні. Ось те, що це співпало, я думаю, це безумовно військове якесь рішення. По Енгельсу в Саратовській області потрапило, по аеродрому військовому і дві машини ТУ ніби як постраждали. Поки ще немає підтвердження остаточного... Точно ясно, що наступні удари не обійдуться без превентивних дій української армії. А, може, і наступних після цих ударів. І це вже не буде одностороння безкарна атака на критичну інфраструктуру і по цивільному населенню удари з боку Москви", - резюмував Фейгін і висловив надію на те, що Україна отримає ще більше засобів для ударів і в Кремлі задумаються про необхідність продовження тактики ракетних атак.

"Бавовна" в аеродромі Енгельс: що відомо

Вранці 5 грудня ЗМІ повідомили, що "непізнані" дрони атакували російський аеродром Енгельс, внаслідок чого було пошкоджено два стратегічні бомбардувальники Ту-95. Саме туди рашисти стягували авіацію для нової масованої ракетної атаки по Україні.

Незабаром новину про "бавовну" на російській авіабазі прокоментував голова Миколаївської ОДА Віталій Кім. Він помітив збіг, натякаючи на те, що саме могло "прилетіти" на авіабазу окупант. 

І якщо Кім натякнув на випробування нового українського безпілотника, то в ЗСУ прокоментували вибухи на авіабазах РФ жартом про те, що вони "ще нічого не починали". 

Вас також можуть зацікавити новини: