Втрати РФ в Україні: генерал заявив про нову партію знищених росіян

Також знищено 28 одиниць військової техніки російських окупантів.

Сили оборони України на Таврійському напрямку знищили майже дві роти російських загарбників.

Як повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram, на Таврійському напрямку Сили оборони системно вибивають ворога з позицій.

Зокрема, артилерійські підрозділи Сил оборони протягом доби виконали 1247 вогневих завдань.

"За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали майже дві роти", - повідомив Тарнавський.

Крім того, знищено 28 одиниць військової техніки противника.

Йдеться про 6 танків, 5 бойових броньованих машин (ББМ), 4 гармати Д-30, самохідна артилерійська установка 2С9 "Нона", 3 безпілотні літальні апарати "Орлан-10", самохідна артилерійська установка "Акація", комплекс далекого візуального спостереження "Муром-М", станція РЕБ та автомобільна техніка.

Також було знищено склад боєприпасів ворога.

Контрнаступ ЗСУ - нові успіхи бійців

Як повідомляв УНІАН, раніше командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що Сили оборони України досягають успіху, просуваються вперед і повернули раніше окуповані території на Бахмутському напрямку.

Речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов повідомив, що українські війська мають успіх у наступі біля Кліщіївки на Бахмутському напрямку.

4 липня стало відомо, що у рамках наступальних операцій Сили оборони України просунулися до 2 км углиб ворожих позицій на Бердянському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, проводять аеророзвідку місцевості, завдають вогневого ураження по виявлених цілях противника, ведуть контрбатарейну боротьбу і проводять розмінування.