За тиждень на Запорізько-Мелітопольському напрямку ліквідовано понад 1000 противників, поділився мер Мелітополя / фото t.me/kazansky2017

Протягом цього тижня на Запорізькому напрямку були знищені десятки баз російських загарбників.

Тільки на Запорізько-Мелітопольському напрямку ліквідували 1200 супротивників, розповів мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

За словами глави міста, противники так і не навчилися "курити".

Відео дня

"...Тільки на запорізькому напрямку за цей тиждень було знищено не менше 20 військових баз. ...знищені в Мелітополі, Пологах, Михайлівці, веселому і, отже, тисячі рашистів, якщо спиратися на офіційні цифри Генштабу, то це 1200 рашистів, тільки на Запорізько-Мелітопольському напрямку більше ніколи не зможуть воювати...",- зазначив мер.

Ситуація в Запорізькій області під час війни з РФ - це треба знати

Ворогові вдалося захопити ряд населених пунктів регіону, зокрема, Мелітополь, а також взяти під контроль Запорізьку атомну електростанцію. Частина Запорізької області захоплена, але не підкорена - на території активно працюють партизани, там пролунало багато вибухів та знищено чимало окупантів та колаборантів.

Збройні Сили України ще наприкінці літа почали активно контрнаступати, і вже звільнено понад 50% території, захопленої РФ з початку повномасштабного вторгнення. Загальні втрати Росії в Україні вже складають приблизно 91 тисяча 150 окупантів.

Радник офісу президента України Олексій Арестович говорив, що у Запорізькій області противник може опинитися в пастці.

Вас також можуть зацікавити новини: