Вдарили по опорних пунктах та позиціях ЗРК: Генштаб розкрив подробиці втрат Росії

Знищена ворожа техніка, 7 складів боєприпасів, а також в зону ураження потрапили чотири об'єкти ППО і артилерії.

Збройні сили України за минулу добу завдали ударів по чотирьох опорних пунктах ворога та 15 позиціях зенітних ракетних комплексів.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив в оперативній інформації станом на 6:00.

"Для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони завдала 41 удар по ворожих позиціях. Підтверджено ураження 21 району зосередження живої сили і військової техніки противника, 4 опорних пунктів, 15 позицій зенітних ракетних комплексів", - сказано в повідомленні.

Генштаб також повідомляє, що ракетні війська і артилерія за минулу добу завдали вогневого ураження по 24 об’єктах противника. Зокрема, по 4 пунктах управління різного рівня, 4 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 7 складах боєприпасів та ПММ.

"В зону ураження потрапили склади, 4 об’єкти ППО та артилерії", - сказано в повідомленні. Загальні втрати ворога уточнюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські морпіхи знищили російський вертоліт Мі-24 та два "Орлана-10". 

Загалом з початку повномасштабної війни українські військові знищили 217 вертольотів російських загарбників. Крім того, ворог зазнав втрат і в літаках - їх ЗСУ вдалося перетворити на металобрухт аж 253 одиниці, за минулу добу - плюс один.

Вас також можуть зацікавити новини: