Стала відома хороша новина з Харківської області / колаж УНІАН зі скріншотів

На тимчасово окупованій території Харківської області втрати Росії у війні проти України зросли - уражено "кубло" супротивників.

Місце дислокації ворогів уражено безпілотниками, йдеться у Telegram-каналі Державної прикордонної служби України. За відомостями ДПСУ, ворожі втрати супротивника уточнюються.

"Двома дронами-камікадзе прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" вразили місце дислокації окупантів на Харківщині…", - поділилися у Держприкордонслужбі та показали яскраве відео ураження "кубла" загарбників.

Важливі новини про ситуацію на Харківщині та втрати ворога на 3 березня 2024 року - це треба знати

3 березня керівник прес-служби оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Ілля Євлаш повідомив, що ворог зменшив інтенсивність штурмових дій на Куп'янському напрямку. Повідомлялося, що у Куп'янській громаді влада продовжує евакуювати місцевих мешканців, оскільки супротивники вже не раз завдавали вогонь по її території з різної зброї. У цій громаді можуть запровадити примусову евакуацію.

Українські воїни дають гідну відсіч росіянам. Варто зазначити, що окупанти зазнають колосальних втрат на нашій землі. Загальні російські втрати станом на сьогодні у живій силі становлять приблизно 416 800 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: