ЗСУ відпрацювали по ворогу / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Минулої доби, 23 жовтня, авіація Збройних сил України завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів, а також 3 - по зенітно-ракетним комплексам противника.

Як йдеться й ранковому зведенні Генштабу, бійці ракетних військ уразили 8 артилерійських засобів, 4 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, станцію РЕБ, понтонно-мостову переправу противника. Крім цього, у двох районах здійснено дистанційне мінування місцевості.

Водночас загарбники завдали 4 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснили 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Крім того, сьогодні вночі, ворог завдав чергового авіаційного удару по Україні, застосувавши 6 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131". Протиповітряною обороною знищено всі ударні БпЛА.

Відео дня

Війна в Україні - останні новини

За даними ГУР, В Україні зараз перебуває понад 400 тисяч російських військовослужбовців.

Протягом доби російські окупанти здійснили десятки атак та вели безуспішні штурмові дії на кількох напрямках. Відбулося 38 бойових зіткнень, оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський назвав головні цілі ворога. Російські війська націлилися на прорив оборони ЗСУ в районі Куп'янського лісу і на трасі Орлянське-Петропавлівка. Вони намагаються вийти безпосередньо до Куп'янська, блокувати його і оточити. 

Вас також можуть зацікавити новини: