Стало відомо, що росіяни втратили на фронті за добу / фото t.me/ab3army

Збройні сили України завдали окупантам нових втрат, зокрема знищено було понтонно-мостову переправу ворога та станцію радіоелектронної боротьби. 

Як зазначається у вечірному зведенні Генерального штабу ЗСУ, протягом доби ворог завдав одного ракетного та 52 авіаційних удари, здійснив 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Водночас авіація Сил оборони завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та ще три - по зенітно-ракетних комплексах окупантів.

Відео дня

Крім того, підрозділами ракетних військ було знищено вісім артилерійських засобів, станцію радіоелектронної боротьби, понтонно-мостову переправу ворога та уражено чотири райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських загарбників.

Ситуація на фронті - останні новини

Як повідомляв Генштаб, за минулу добу на фронті відбулось 38 бойових зіткнень з ворогом. Атаки росіян відбивали на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському напрямку. На Авдіївському напрямку ворог безуспішно вів штурмові дії за підтримки авіації.

Голова Авдіївської військової адміністрації Віталій Барабаш повідомив, що росіяни намагаються оточити Авдіївку. Зокрема, окупанти намагаються перерізати дорогу до міста, де залишилось понад півтори тисячі жителів, але українські військові не дають їм можливості втілити ці наміри

Вас також можуть зацікавити новини: