ЗСУ уразили російські цілі / фото 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Минулої доби, 26 листопада, авіація Збройних сил України завдала 3 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських військ.

Як повідомляє Генштаб у ранковому зведенні, бійці ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також склад боєприпасів ворога.

Водночас окупанти завдали 1 ракетний та 34 авіаційних ударів, здійснили  51 обстріл з РСЗВ по позиціях Сил оборони та населених пунктах. Внаслідок цього цивільні отримали поранення, а також постраждали приватні житлові будинки й інша цивільна інфраструктура.

Відео дня

"Авіаційних ударів зазнали: Середина-Буда Сумської області; Спірне, Богданівка, Кліщіївка, Торецьк, Північне, Новобахмутівка, Авдіївка, Новомихайлівка, Вугледар, Урожайне, Старомайорське Донецької області. Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської та Херсонської областей", - додали у відомстві.

Війна в Україні - останні новини

Протягом доби російські окупанти вели штурмові дії на кількох напрямках, Силами оборони України було відбито понад 40 ворожих атак.

У ЗСУ заявили, що російські війська не відмовились від намірів повторно окупувати Куп’янськ у Харківській області. Наразі стратегічних успіхів на цьому напрямку ворог не має.

Останнім часом росіяни під Авдіївкою змінили тактику і перейшли до наступу малими групами, як раніше це робили під Бахмутом. 

Вас також можуть зацікавити новини: