Американський генерал спрогнозував, коли ЗСУ звільнять Крим / фото УНІАН

Українська армія битиме по російських штабах на тимчасово окупованих територіях до лютого. Надалі це стане базою для звільнення Криму від російських загарбників.

"Український Генеральний штаб продовжить удари по штабах РФ та лініях зв'язку (тилового забезпечення) протягом наступних кількох тижнів", - написав у Twitter колишній командувач військами США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес.

За його словами, атаки ЗСУ триватимуть до лютого, що створить умови для звільнення тимчасово окупованого півострова Крим. При цьому американський генерал заявив, що очікує повернення півострова під контроль Київ вже до серпня.

Відео дня

Звільнення Криму - що відомо

Радник голови офісу презеїдента Михайло Подоляк заявив, що через шість місяців Україна поверне Крим, що вкрай розлютило заступника голови Радбезу РФ Дмитра Медведєва і він знову розсипався погрозами.

12 грудня Подоляк заявив, що купив квиток на поїзд до Сімферополя з відкритою датою. 

Крім того, 11 грудня російські окупанти облаштовують лінії оборони просто на кримських пляжах. Ціла мережа траншей на березі з'явилася неподалік від селища Чорноморське - в 200 км від Одеси.

Вас також можуть зацікавити новини: