Держдума РФ розгляне приєднання захоплених територій / фото REUTERS

У понеділок, 3 жовтня, Держдума РФ розгляне питання щодо "приєднання" тимчасово окупованих територій України до складу Росії у зв'язку з завершенням псевдореферендумів.

Про це заявив голова Держдуми В'ячеслав Володін після наради з головами фракцій за підсумками псевдореферендумів на окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей, пишуть російські ЗМІ.  

Зазначимо, що заради анексії українських територій посадовці проведуть позачергове засідання.

Відео дня

"Йдеться про перенесення регіонального тижня з 3 жовтня на 10-те. Відповідно 3 жовтня, у понеділок, пропонується провести пленарне засідання, початок якого буде о 14:00. Чим викликана необхідність рішення про перенесення, я думаю, ви розумієте", - сказав Володін. 

Російські "референдуми" в Україні

23-27 вересня окупанти та колаборанти провели на захоплених частинах Херсонської, Запорізької, Донецької і Луганської областей фейкові референдуми з метою приєднання територій до Російської Федерації.

Країни G7 та Євросоюз заявили, що введуть санкції проти країни-агресорки за організацію псевдореферендумів на тимчасово окупованій українській території.

27 вересня генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що російські псевдореферендуми на окупованих українських територіях - це кричуще порушення міжнародного права.

Після завершення фіктивних референдумів колаборанти та окупанти очікувано оголосили про бажання увійти у склад РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: