Кім Чен Ина в РФ показали, чим б'ють по Україні / колаж УНІАН, скріншот з відео

Лідеру Північної Кореї Кім Чен Ина під час його візиту в РФ, який триває, показали аеродром Кневичі у Владивостоці (поблизу корейського кордону), ракети і винищувачі, які використовуються для ударів по Україні. 

Як пишуть російські пропагандистські агентства ТАСС і "РИА Новости", у супроводі голови Міноборони РФ Сергія Шойгу Кім Чен Ина представили ракетний комплекс "Кинджал" на ракетоносці МіГ-31І, літаки стратегічної авіації Ту-160, Ту-95МС і Ту-22М3, винищувачі Су-34, Су-30СМ, Су-35С, штурмовик Су-25СМ3. 

Також Шойгу показав Кім Чен Ина фрегат Тихоокеанського флоту "Маршал Шапошников" у Владивостоці, побудований в середині 1980-х років і згодом модернізований.

Відео дня

Днем раніше Кореї Кім Чен Ин проінспектував російські заводи винищувачів, що знаходяться під санкціями Заходу. 

Кім Чен Ин в Росії 

У вівторок, 12 вересня, лідер Північної Кореї Кім Чен Чен Ин прибув до Росії на своєму спеціальному поїзді

Під час тривалого візиту Кім зустрівся з російським диктатором Володимиром Путіним. Зустріч пройшла на космодромі Східний в Амурській області.  У п'ятницю Кім з'явився в Комсомольську-на-Амурі (в 1000 км від кордону з КНДР), далі відправився до Владивостока (близько 130 км від кордону). 

Хоча метою візиту лідера КНДР називали постачання Північною Кореєю Росії зброї, і ця перспектива викликала стурбованість США і Південної Кореї, жодних конкретних заяв після його зустрічі з Путіним на цю тему не було.

Вас також можуть зацікавити новини: