На дверях європарламентарів-противників визнання РФ спонсором тероризму з'явилися портрети Путіна (фото)

Такими картинками позначили 44 двері, пише Іварс Іябс.

Невідомі наклеїли закривавлений портрет президента Російської Федерації Володимира Путіна на двері депутатів Європейського парламенту, які не захотіли визнати Росію державою-спонсором тероризму.

На картинці на обличчі російського диктатора кривавий відбиток руки і підпис: "Cвоїм голосом я підтримую тероризм". Знімок опублікував обраний від Латвії євродепутат Іварс Іябс в мікроблозі Twitter.

"Дятли є і в Європарламенті. Таке сьогодні вранці для всіх 44 тих, хто проголосував проти визнання Росії терористичною державою", - зазначив він.

На фотографії видно двері латвійського євродепутата Тетяни Жданок, яка проголосувала проти визнання Росії державою-спонсором тероризму.

Визнання Росії країною-терористом

Як повідомляв УНІАН, 13 жовтня Парламентська асамблея Ради Європи прийняла резолюцію "Подальша ескалація агресії Російської Федерації проти України", в якій вперше визнала російський режим терористичним.

Пізніше правлячий режим в Російській Федерації визнали терористичним парламент Естонії і Сенат Польщі.

21 листопада відповідне рішення прийняла Парламентська асамблея НАТО. Також вона закликала створити спеціальний міжнародний трибунал щодо російської агресії.

23 листопада Європарламент визнав Росію державою-спонсором тероризму

Вас також можуть зацікавити новини: