ФСБ РФ звинуватила в причетності до вбивства Дар'ї Дугіної ще одного нібито українця / скріншот

Федеральна служба безпеки Росії знайшла ще один "український слід" в вбивстві Дар'ї Дугіної - дочки головного ідеолога "руского міра" Олександра Дугіна.

До злочину нібито причетний ще один українець - Богдан Циганенко, 1978 року народження, повідомили rg.ru у Центрі громадських зв'язків спецслужби.

У ФСБ стверджують, що Циганенко разом зі своєю співвітчизницею Наталією Вовк готував вбивство Дугіної в Москві.

Відео дня

За відомостями російської спецслужби, українець приїхав до РФ 30 липня транзитом через Естонію, а виїхав з країни за день до скоєння злочину.

"...саме Циганенко забезпечив Вовк підробленими автомобільними номерами і документами на ім'я реальної громадянки Казахстану Юлії Зайко. Крім того, він допоміг Вовк зібрати саморобний вибуховий пристрій в гаражі, який вони орендували на південному заході Москви", - стверджує спецслужба РФ.

Нагадаємо, 20 серпня в Підмосков'ї була підірвана машина, за кермом якої перебувала Дарина Дугіна. ЗМІ писали, що вибух прогримів під днищем авто.

У ФСБ РФ 22 серпня похвалилися, що "розкрили" вбивство Дугіної - стверджували, що авто підірвала 43-річна українка Наталія Вовк, яка служила в полку "Азов" і приїхала в країну в червні разом з 12-річною дочкою.

Пізніше у полку "Азов" відреагував на заяву російської спецслужби. У полку підкреслили, що жінка з таким ім'ям та прізвищем не має жодного стосунку до "Азову". 

Вас також можуть зацікавити новини: