Олександр Дугін з донькою Дарією / соцмережі Дугін

ФСБ РФ оголосила про розкриття вбивства доньки головного ідеолога "русского мира" Олександра Дугіна Дар'ї.

Там очікувано заявили, що вбивство спланували та скоїли українські спецслужби.

За версією російської спецслужби, виконавиця вбивства – 43-річна громадянка України Наталія Вовк, яка заїхала до Росії у червні разом з 12-річною донькою, пишуть росЗМІ з посиланням на ФСБ.

Відео дня

"У день вбивства Вовк з донькою перебували на літературно-музичному фестивалі "Традиція", де Дугіна була присутня в якості почесного гостя. Після скоєння керованого підриву автомашини Toyota Land Cruiser Prado, за кермом якої перебувала Дугіна, 21 серпня Вовк разом з дочкою виїхала через Псковську область в Естонію", – повідомили в ФСБ.

Також стверджується, що для організації вбивства Дугіної і отримання інформації про її спосіб життя Вовк з донькою орендували квартиру в Москві у будинку, де проживала загибла.

Більш того, в організації російських волонтерів "Немезида" заявили, що Наталія Вовк раніше проходила службу у складі українського батальйону "Азов" та показали фото нібито її посвідчення.

фото росЗМІ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Підмосков'ї 20 серпня підірвали авто, за кермом якого була Дарина Дугіна. Журналісти дізналися, що вибух стався під днищем позашляховика.

Радник глави офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк вважає, що підрив авто з Дугіною свідчить про початок внутрішнього розвалу Росії. За його словами, в країні починають битву різні політичні угруповання.

Вас також можуть зацікавити новини: