Пригожин заявив про кінець для "вагнерівців" / скріншот

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко натякнув, що може відправити ПВК "Вагнера" у Польщу. Оскільки політик залежить від президента РФ Володимира Путіна, російська опозиціонерка Ольга Курносова в інтерв’ю OBOZREVATEL пояснила, що це все означає.

"Власне, Пригожину якось треба загладжувати провину за спробу перевороту. У той момент, коли він зрозумів, що під час руху його маршу до нього не приєднуються інші військовослужбовці і, відповідно, зрозумів, що він приречений, він пішов на переговори, зустрічався з Путіним. Пригожин запевняв його, що лишається його вірним рабом", - зазначила Курносова.

Вона переконана, що зараз Путін повністю контролює дії Пригожина. Також опозиціонерка прокоментувала й самі погрози білоруського диктатора.

Відео дня

"Лукашенко має отримати якісь плюшки від того, що виступив переговорником у цій історії, тому він продовжує грати свою роль "старшого по тарілочках", - підсумувала вона.

"Вагнер" у Білорусі - що відомо

Як повідомляв УНІАН, у Білорусі зафіксовано "тисячне" зростання кількості найманців ПВК "Вагнер". Їхнє угруповання у РБ досягло приблизно 3450-3650 осіб.

Лукашенко від час зустрічі з Путіним заявив, що бойовики нібито просяться на "екскурсію" до Польщі, яку не люблять через допомогу Україні у війні.

В ГУР заспокоїли, що у "вагнерівців" немає сил і засобів, щоб становити загрозу для Польщі.

Однак днями до Білорусі прибула 11-а колона ПВК "Вагнер", у складі якої вперше були бронеавтомобілі.

Вас також можуть зацікавити новини: