Син Рамзана Кадирова Адам отримав чергову нагороду після побиття чоловіка, який спалив Коран / фото instagram.com/adam_benoevsky_k13

15-річному сину лідера Чечні Рамзана Кадирова Адаму вручили відзнаку "Трудова Доблесть Росії" та медаль "За внесок у розвиток Російського університету спецназу" І ступеня. Відео церемонії нагородження з'явилось у соцмережах.

Як відомо, 25 вересня глава Чечні Рамзан Кадиров опублікував відео, на якому його син б'є в СІЗО жителя Волгограда Микиту Журавеля, заарештованого за спалення Корану.

Це вже не перша нагорода, отримана Адамом Кадировим після інциденту з побиттям:

  • 24 жовтня стало відомо про нагородження Адама другою за значимістю нагородою республіки Татарстан – орденом "Дуслик".
  • Наступного дня з рук глави Карачаєво-Черкесії Рашида Темрезова Адам Кадиров отримав найвищу нагороду цього суб'єкта РФ, орден "За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою" - за внесок у розвиток "міжнаціональної та міжрегіональної єдності та зміцнення традиційних ісламських цінностей".
  • 6 листопада 2023 року муфтій Карачаєво-Черкесії Ісмаїл-Хаджі Бердієв вручив Адаму орден "За заслуги перед Уммою" I ступеня.
  • 7 листопада 2023 року голова Кабардино-Балкарської Республіки Казбек Коков вручив Адаму Кадирову орден "За заслуги перед Кабардино-Балкарською Республікою", який є найвищою нагородою Кабардино-Балкарії.
  • 9 листопада голова парламенту Чечні Магомед Даудов вручив Адаму (а також двом іншим синам Рамзана Кадирова, Ахмату та Елі) орден "Даймехкан Сій" (Честь Вітчизни).
  • Цього тижня Адаму було присвоєно орден "За служіння релігії Іслам" першого ступеня.

Реакція соцмереж

Соціальні мережі вже рясніють мемами з приводу присвоєння Адаму Кадирову чергової нагороди.

Так, в одному з роликів користувач показав церемонію нагородження російських військових державними відзнаками і зробив порівняння з врученням Адаму Кадирову чергового ордена.

"Путін знімає з людей нагороди, щоб вручити їх сину Кадирова", - говориться у підписі до відео.

"Присуджуємо Адаму Кадирову орден "Біляшик року" (також відомий як "Півник року") - за еталонну демонстрацію безглуздості всього, дотичного до Росії", - говориться в одному з дописів.

"Агов, просинайся, у тебе за годину нагородження", - пише у коментарі інший користувач.

Син Рамзана Кадирова Адам - останні новини

Сина Кадирова, який побив людину, нагородили орденом "за заслуги". Керівник Республіки заявив, що пишається вчинком Адама.

Пізніше два регіони РФ відмовилися нагородити Адама Кадирова, який побив людину. Не пішли на поступки правителю Чечні керівники північнокавказьких республік – Кабардино-Балкарії та Адигеї.

Також УНІАН повідомляв про те, що 15-річний син Кадирова отримав високу посаду. Тепер він - заступник голови Служби безпеки голови Чечні.

Вас також можуть зацікавити новини: