Рамзан Кадиров міг померти, сказав Кирило Буданов / колаж зі скріншота й фото УНІАН

Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов повідомив, що ватажок Чечні, "піхотинець" російського диктатора Володимира Путіна Рамзан Кадиров має проблеми з нирками.

Чеченський лідер міг померти, але вижив, розповів керівник ГУР МО в інтерв'ю "Українській правді". "Проблеми зі здоров'ям у нього є, це правда. Той епізод, який ви зараз згадали, він справді хворів, але одужав... У нього з нирками проблеми. Була загроза життю, але він це пройшов", - заявив співрозмовник.

Варто зазначити, що раніше представник ГУР Міноборони Андрій Юсов розповів про загострення хвороб Кадирова. За його словами, ватажок Чечні знаходився у важкому стані.

Відео дня

Чим хворів Рамзан Кадирова - новини, які варто знати

ЗМІ на початку року почали поширювати інформація, що Кадиров хворий, і все серйозно. За однією з версій, його отруїли, і через це він нібито лікувався у Німеччині. Крім того, навіть писали, що ватажок Чечні помер.

Політичний оглядач Іван Яковина наприкінці вересня натякнув, що Кадиров отримав нирку від дядька. Ці відомості не підтверджені. Пізніше стало відомо, що чеченський лідер зустрічався з Володимиром Путіним. ЗМІ помітили, що у Кадирова сильно змінився голос.

Вас також можуть зацікавити новини: