Колаж УНІАН / скріншоти Living Big In a Tiny House

У Франції пара купила старий тракторний причіп і перетворила його в красивий будинок. Історію будівництва цього будинку розповідає The Sun.

Герої передачі Living Big In A Tiny House у якийсь момент вирішили змінити своє життя і стати більш "екологічно свідомими". Будинок вирішили побудувати на фермі площею 100 га. "Ми постаралися зробити його максимально природним, використовуючи якомога більше відновлених місцевих матеріалів. Це відповідає нашим життєвим цінностям", - сказали фермери.

Будиночок має всього вісім метрів в довжину і п'ять в ширину, проте всередині - високі стіни і простора вітальня. "Ми хотіли, щоб зовнішній вигляд будинку поєднувався з навколишнім середовищем, тому вибрали дерево і залізо, які служать довше", - пояснила господиня будинку.

Скріншот

У будинку є кухня, туалет і величезна спальня з двоспальним ліжком. З саду відкривається вражаючий вид на озеро. "Дуже приємно прокидатися щоранку з видом на озеро. Виникає відчуття, що живеш не всередині, а зовні", - кажуть фермери.

Пара запевняє, що в їхньому будинку немає холодильника, оскільки вони харчуються свіжими продуктами, які вирощують самі. Також вони побудували на своїй території невеликий будиночок для вечірок.

Скріншот
Скріншот

Інші цікаві новини про будинки

Нагадаємо, раніше в Сполучених Штатах Америки виставили на продаж будинок за 1 долар. Агент з нерухомості каже, що отримав вже сотні дзвінків і повідомлень.

Минулого року в Італії запропонували виплатити до 30 тисяч євро людям, які куплять житло в одному з мальовничих міст. 

Вас також можуть зацікавити новини: