Чоловік помстився своєму сусіду через їжу / ​​​​​​колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Чоловік помстився своєму сусіду, який відмовився перестати красти його їжу.

"Мій давній сусід по кімнаті завжди їв їжу, яку я купував. І іноді залишки їжі, які я готував. У нього завжди було виправдання, начебто він надто втомився, щоб піти в магазин, але завтра замінить мені їжу. Він ніколи не заміняв мені їжу... У мене було півгалона молока, яке я залишив надворі приблизно на два тижні. Я дав йому гарно зіпсуватися, потім поставив в холодильник. Наступного ранку мій сусід по кімнаті вирішив взяти миску моїх пластівців і налив у миску молока", - розповів він на Reddit.

За словами чоловіка, молоко жахливо тхнуло, мало огидну текстуру й все житло наповнилось згірклим запахом. Попри цей інцидент, сусід продовжив красти їжу. Через це чоловік зробив ще одну спробу.

Відео дня

"Я просто взяв яйця, не зварені круто, і поклав їх у контейнер з написом "яйця, зварені круто". Наступного ранку я прокинувся від того, що він кричав і лаявся, коли він увірвався в мою кімнату і запитав, чому я це зробив. Я запитав, чому важливо, як я маркую свою їжу. Він сидів у вітальні і намагався розбити пару яєць за раз на журнальному столику. Сире яйце потрапило йому на руки, на стіл і на килим під ним", - згадує він.

Ця помста також не допомогла. Чоловік декілька разів обговорював проблему з сусідом і той кожного разу обіцяв припинити, але ніколи не дотримувався свого слова.

"Якби люди брали мою їжу, я б пишався своєю високою толерантністю до спецій. Насолоджуйтесь цим сендвічем із соусом Ghost Pepper Sauce із буйволовим сиром Dietz & Watson чеддер, який містить перець хабанеро, кайенський та халапеньо. Одного тільки сиру достатньо, щоб більшість людей відступили! Але соус, це покарати їх навіть за спробу! І повірте мені, воно виходить таким же гарячим, як і увійшло!", - зазначив один з коментаторів.

Інша людина припустила, що чоловіку слід було приготувати печиво з проносним і підписати його "не торкатися".

Новини про помсту

Нещодавно хлопець жорстко помстився коханій за зраду і вона ніколи не зможе цього забути.

Також повідомлялось, що наречені хитро провчили батьків, які змушували їх завести дитину.

Інша жінка розлютилася на свого сусіда, коли побачила, що його коти роблять в її саду.

Вас також можуть зацікавити новини: