Батько і мати нареченого дошкуляли своїми постійними питаннями про дітей/ колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Жінка розповіла про те, як вона та її наречений хитро провчили його батьків. Вони змушували їх завести дитину, не слухаючи доводи і не приймаючи відмову. У підсумку наречені втомилися їм щось пояснювати.

"З тих пір, як ми були заручені, вся його родина намагалася змусити нас народити дитину. Ми вирішили не заводити дітей через проблеми зі здоров'ям та психічними захворюваннями у його та моїх родичів. Ми не хочемо передавати ці недуги дитині", - написала жінка на Reddit.

Наречені говорили, що якщо одного разу вони і вирішать завести дитину, то візьмуть її з дитбудинку. Однак батьки чоловіка влаштували справжню істерику. Вони кричали, що через це "обірветься" їхній рід. При цьому батьки лютували від того, що нерідний онук або онука отримає їх прізвище.

Відео дня

"Ну, вони не заспокоюються. Але ми все одно хочемо одружитися і втомилися від усієї цієї драми. Тому мій наречений вирішив, що хоче взяти моє прізвище після весілля", - зізналася жінка.

Реакція мережі

У коментарях користувачі оцінили ідею наречених. Юзери пишуть:

  • "Скажіть їм, що якщо вони так сильно хочуть дитину, то нехай народжують її самі"
  • "Вам потрібно втекти на інший кінець країни від його ідіотської родини"
  • "Я вважаю, що це помста на найвищому рівні, а не просто дрібна помста".

Нагадаємо, раніше на Reddit з'явилася історія про те, що наречена в сльозах втекла з весілля через принизливий "подарунок".

Вас також можуть зацікавити новини: