Оптична ілюзія / колаж УНІАН, фото jagranjosh, ua.depositphotos.com

Ця оптична ілюзія змусить вас напружити свій мозок та зір, щоб врешті розгадати головоломку. Вам всього за 7 секунд треба знайти на картинці собаку. Фото зроблене в лісі, де все ніби зливається. Тож, розгледіти на ньому якусь деталь доволі непросто. Спочатку здається, ніби треба знайти голку в купі сіна. На зображенні, що публікує видання jagranjosh, ви бачите невелику доріжку, що проходить крізь дерева.

Тепер уважно подивіться на картинку. Ви бачите на ній тварину? Якщо ні, то вам потрібно ще раз придивитися. Собака на цьому зображенні ховається між деревами.

Виявляється, лише 1% геніїв можуть розгледіти такі головоломки. Ці зображення дозволять вам перевірити себе та свою спостережливість. Оптичні ілюзії - це візуальні явища, які вражають і захоплюють водночас.  Вони можуть вводити в оману, щоб ми думали, що чогось насправді немає, або ж навпаки - змушують наші очі побачити речі, яких не існує.

Відео дня
Оптична ілюзія / фото jagranjosh.com

Відповідь:

Оптична ілюзія / фото jagranjosh.com

Головоломки, які вам сподобаються

Нова головоломка для перевірки вашого IQ: вас просять відповісти на запитання про те, скільки квадратів зображено на наведеному малюнку. Після підрахунку треба визначитися з правильною відповіддю, і зробити це лише за 9 секунд. 

Також у мережі ламають голову над новою оптичною ілюзією з пошуку реактивних літаків. На фото заховані дев'ять літаків, вони майстерно зливаються з навколишнім їх фоном. Якщо вам вдасться їх відшукати, то можете бути впевнені, що у вас зір льотчика винищувача.

Вас також можуть зацікавити новини: