Чоловік виявився заблокованим у своєму автомобілі / Колаж УНІАН, фото скріншоти з відео

Чоловік потрапив у пастку в своєму електромобілі, коли той вийшов з ладу і закрив його всередині.

Як пише The Sun, власник електромобіля Porsche Taycan розповів, що акумулятор його автомобіля розрядився та заблокував водія всередині.

"Мій акумулятор електромобіля розрядився, і я залишився в пастці в своєму електромобілі без кисню і кричав про допомогу!", - розповів він у відео.

Відео дня

У ролику чоловік використав ключ, щоб потрапити в "мертвий" електромобіль. Коли він зателефонував до штатних механіків Porsche, йому сказали, що протиугінна система автомобіля спрацювала, коли розрядився акумулятор.

Однак коли він після цього спробував вибратися з машини, то зрозумів, що зачинився всередині.

"Так, я зараз не можу вийти з машини, а тут стає дуже жарко. Я вдома у колишньої дружини. Мені доведеться подзвонити їй і подивитися, чи зможе вона відкрити двері ззовні", - розповів він.

Його колишня дружина спробувала відкрити двері – безуспішно. Врешті вона принесла запасний ключ зі свого будинку та чоловік зміг вибратися з пастки.

"Це було жахливе відчуття. Це і є майбутнє?", - риторично запитує чоловік.

Раніше механік з 55-річним досвідом показав простий лайфхак, як самостійно завести автомобіль, якщо сів акумулятор. Все, що вам потрібно, аби вирішити проблему з розрядженою батареєю, - це пара проводів для прикурювання.

Вас також можуть зацікавити новини: