"Не розумію, як вижив": окупант-фантазер розповів, як "відбив" рукою уламок HIMARS

Втім, 17 іншим загарбникам не пощастило.

Окупант заявив, що українські воїни випустили 12 снарядів до HIMARS по базі росіян. Йому нібито вдалося не лише вижити, а й відбити уламок рукою.

"Дивовижну" історію загарбник розповів російським пропагандистам. За його словами, будівлю повністю зруйновано, постраждало 17 окупантів. Втім, він не уточнив, поранені чи ліквідовані ці загарбники.

За версією окупанта-фантазера, він чітко бачив уламок від HIMARS, який нібито летів прямо у нього. Окупант переконує, що цей уламок був великим.

"Він вже на підльоті мене різанув. Виходить, якби нас не захистив УРАЛ з БК, мене б розірвало на шматки. Ну і траєкторія польоту - я присів, підняв руку, він біля шиї пройшов. Повністю перебито нерви, відірваний м'яз. Болі не відчуваю, нічого не відчуваю... Не зрозумію взагалі, як я вижив", - заявив окупант-фантазер.

Загарбник каже, що забрав собі цей уламок, а згодом коваль зробить з нього "оберег" на пам'ять про те, як фантазера "зловив уламок HIMARS".

Курйози окупантів: найцікавіше

Російські окупанти вкрай часто потрапляють у курйозні ситуації на фронті. Раніше в окупованому Херсоні двоє російських загарбників влаштували розбірки у кузові тентованої військової вантажівки. Один з росіян отримав на горіхи просто на тлі "патріотичного банеру". 

Нещодавно з'явилося відео того, як російські окупанти в паніці тікають від контрнаступу українських воїнів в Херсонській області. Частині з них вдається переправитися на лівий берег Дніпра. "Русскіє ідут", - коментував кадри активіст Сергій Стерненко.

На звільнених територіях півдня одна з місцевих розповіла, як російський окупант вимагав у неї код від мультиварки, думаючи, що це сейф. При цьому загарбник погрожував українці автоматом.

Вас також можуть зацікавити новини: