Дитина поводилася добре під час польоту / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Одна мама викликала переполох в літаку, коли вона витратила гроші на місце в першому класі для своєї трирічної дитини, оскільки вона несвідомо викликала лють у попутника, який також був у першому класі.

Незважаючи на те, що її маля поводило себе добре, розгніваний пасажир порадив їй "повернутися на своє справжнє місце" і сказав, що "малюків не пускають в перший клас", пише mirror.

Після того, як її сім'я сказала, що їй слід було забронювати економ-клас, спантеличена мама звернулася до Reddit, щоб запитати поради, чи не помилялася вона. Вона написала: "Ми з чоловіком, малюком (майже 3 роки), летіли по всій країні на День Подяки. Оскільки ми могли собі це дозволити завдяки хорошому підвищенню зарплати, яке нещодавно отримав мій чоловік, ми вирішили витратитися на квитки 1-го класу для поїздки".

Відео дня

"Моя дитина завжди добре літала і багато літала за своє коротке життя. Вона ніколи не заважала і не плакала в літаку, включаючи цей політ. Вона добре утримується на своєму місці і говорить нам, коли їй потрібно сходити на горщик т.д. Вона сиділа і тихо грала протягом усього польоту, встаючи тільки тоді, коли їй потрібно було сходити на горщик", - написала жінка.

Вона пояснила, що її дочка поводилася добре під час польоту, навіть заснула на частині шляху, але розлючений пасажир навіть поскаржився бортпровідникам, і його проблеми почалися ще до того, як вони сіли в літак.

Вона пояснила: "Проблема була з іншим пасажиром 1-го класу. Ми сіли рано, оскільки мій чоловік інвалід, і коли інший пасажир 1-го класу побачив нас, він почав пильно дивитися на нас. Ми злітаємо, і все добре. Моя дитина заснула під час зльоту, чоловік дрімає".

"Я слухаю музику, коли мене плескають по плечу. Це був хлопець, який пильно дивився на нас, коли сідав, і перш ніж я міг вимовити слово, він сказав мені, що дітей не пускають до 1-го класу і що нам потрібно пересісти на наші "справжні" місця. Підійшов бортпровідник, пояснив йому, що ми знаходимося на тих місцях, за які заплатили, і попросив його сісти назад і більше нас не турбувати".

Відчуваючи себе незручно, мама попросила бортпровідників розібратися з його скаргами, щоб уникнути конфронтації, але він все ще був розлючений, коли вони приземлилися. Мама далі докладно розповіла: він повернувся на своє місце, але коли вони виходили з літака, він прошепотів їй, що вона "товста дурепа" і що він платить занадто багато грошей за перший клас, щоб його оточували діти.

"Моя дитина була єдиною дитиною в 1-му класі, і вона не поводилася погано і навіть не плакала, тому спочатку я відчувала, що маю рацію, але після розмови з родиною на День Подяки багато з них сказали мені, що наступного разу нам слід забронювати економ-клас. Тому що люди доплачують за відпочинок в першому класі. Невже ми дійсно придурки, що літаємо першим класом з нашим малюком?"

Користувачі Reddit поспішили висловити свою думку, щоб захистити маму. Один з них написав: "Навіть якби ваша дитина плакала, це не мало б значення, тому що ви заплатили і маєте право на місця, за які ви заплатили". "Як так сильно не хочуть бути поруч з дітьми/іншими людьми – вони повинні літати приватними літаками", тоді як інший заявив: "Я можу зрозуміти, чому він спочатку був насторожений і засмучений, але, чесно кажучи, він повинен був заспокоїти його, як тільки стало очевидним, що ваш малюк просто спокійно спав, як і всі інші. І оскільки ви знаєте, що ваша дитина добре літає, немає причин не сидіти в першому класі, якщо зможете".

Інциденти в літаках - інші історії

Нетверезі мандрівники, які провокаційно поводяться в літаку, не тільки можуть зіпсувати настрій іншим пасажирам, а й становлять серйозну небезпеку, поки літак знаходиться в польоті.

Саме так сталося з двома пасажирами рейсу Малага-Манчестер компанії Ryanair. Ще в польоті екіпаж викликав поліцію, щоб відразу після приземлення бешкетників заарештували.

Вас також можуть зацікавити новини: