Вночі РФ атакувала Україну "Шахедами" / фото mil.in.ua

Внаслідок нічного удару окупантів суттєво пошкоджено електропідстанцію у Сумській області. Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики України у Telegram. 

"Окупанти продовжують знищувати енергетичну інфраструктуру країни. У ніч на 3 травня ворог скинув дві керовані авіабомби на один з населених пунктів у Сумській області. Внаслідок удару суттєво пошкоджено електропідстанцію - є руйнування будівлі пункту управління. Серед працівників постраждалих немає.  Знеструмленими через обстріл залишаються понад 4 тисячі споживачів", - йдеться у повідомленні.

Також через пошкодження внаслідок бойових дій залишається знеструмленою частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях. 

Відео дня

У той же час енергетики продовжують повертати світло споживачам після нещодавнього масованого обстрілу. Зокрема, заживлено споживачів на Дніпропетровщині. 

Енергетична система працює стабільно, без обмежень для споживачів.

Удар "Шахедами" по Україні - головне

3 травня вночі в декількох областях України було оголошено повітряну тривогу через атаку російських безпілотників. В Київській області було повідомлено про активну роботу протиповітряної оборони.

За даними Повітряних сил ЗСУ під час сьогоднішньої нічної атаки дронів-камікадзе по території України російські окупанти запускали БПЛА з Азовського моря та з аеродрому в Брянській області. Було збито 21 дрон з 26.

Зокрема, над Київщиною знищено усі дрони-камікадзе, над Дніпропетровщиною - сім, один прорвався і вдарив по адмінбудівлі, а у Кропивницькому три БПЛА ворога влучили у нафтобазу

Вас також можуть зацікавити новини: