15 будинків, що ще залишаються знеструмленими, мають переключити до альтернативних джерел / фото ua.depositphotos.com

У декількох районах столиці запроваджено аварійні відключення електроенергії. На гарячій лінії повідомляють, що відключення діють у Шевченківському, Солом'янському, Святошинському, Голосіївському, Оболонському, Дарницькому районах столиці. 

Як повідомляє прес-служба "ДТЕК Київські електромережі" у Facebook, енергетики відновлюють електропостачання 15 будинків вулиць Iнститутська, Грушевського, Мазепи, Липська та П.Орлика.

В компанії зазначили, що аварійне відключення сталося о 12:28. Фахівці оперативно виїхали на місце аварії та відразу заживили 33 знеструмлені домівки від резервних джерел. 

Відео дня

При цьому, 15 будинків, що ще залишаються знеструмленими, мають переключити до альтернативних джерел до 14:30. 

"Після резервного переключення фахівці розпочнуть ремонт основного обладнання, щоб забезпечити надійну схему електропостачання будинків", - додала прес-служба.

Окрім цього мешканці інших міст, також повідомляють про відсутність світла.

Удар по Києву 30 травня

В ніч на 30 травня окупанти здійснили масовану атаку на Київ під час якої українська ППО знищила 29 із 31 запущених БПЛА.

Внаслідок нічної атаки, одна людина загинула, 11 постраждали.

В Голосіївському районі в будинок влучили уламки російського дрону, сталася пожежа, зруйновані квартири на верхніх поверхах. у Печерському районі уламками пошкодило авто, в Дарницькому загорівся приватний будинок. У Дніпровському районі палаючі уламки впали на зелену зону, у Подільському - на нежитлову забудову, а в Святошинському - на території одного з підприємств. 

 Сьогоднішня атака на столицю була масованою. Дрони-камікадзе рухалися кількома хвилями та з різних напрямків. 

Вас також можуть зацікавити новини: