"Нова пошта" попередила про шахраїв / фото УНІАН

Українська логістична компанія "Нова пошта" попереджає про шахрайську рекламу в Telegram та Viber каналах. 

"Сьогодні з’явилась інформація про ще один шахрайський святковий розіграш. Цього разу про ялинки нібито від "Нової пошти" та відомого виробника напоїв - її поширили телеграм-пабліки", - йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Зазначається, що шахрайські оголошення поширило вже понад 40 Telegram каналів.

Відео дня

У "Новій пошті" підкреслюють, що компанія не має жодного стосунку до оголошення і закликають всіх українців бути уважними, не поширювати неперевірену інформацію та не довіряти їй. 

Нова пошта - останні новини 

Наприкінці листопада "Нова пошта" відкрила друге відділення Nova Post у Румунії – в місті Брашов. До кінця року компанія планує відкрити ще одне відділення в румунському місті Констанца. 

1 грудня "Нова пошта" відкрила третє відділення Nova Post у Чехії - місті Брно. Клієнти можуть відправляти та отримувати з України документи та посилки до 30 кг. 

У жовтні "Нова пошта" відкрила п’ять відділень в Німеччині. Загалом вже сім відділень Nova Post працює у різних містах Німеччини. 

10 листопада компанія відкрила перше відділення Nova Post в Угорщині - в місті Будапешт. Угорщина таким чином стала десятою європейською країною, де запрацювала Nova Post. Відділення працює кожного дня. Термін доставки з України в Угорщину - від п'ять днів. 

Вас також можуть зацікавити новини: