Брат Ескобара хоче продавати гнучкі смартфони за 350$ / digitaltrends.com

Роберто Ескобар, брат сумнозвісного колумбійського наркобарона Пабло Ескобара, має намір вийти на ринок мобільних пристроїв з гнучким смартфоном Escobar Fold 1. Пристрій може стати конкурентом Galaxy Fold від Samsung.

Читайте такожБрат наркобарона Ескобара погрожувати судом Ілону Маску і готується "легко перевершити" Apple

Як повідомляє Digital Trends, пристрій буде відрізняться гнучким екраном – користувачі зможуть скласти його в таблет. При цьому, Роберто Ескобар обіцяє, що його телефон буде набагато міцнішим за Galaxy Fold, а вартість пристрою в мінімальній комплектації складе всього 349 доларів (для порівняння, Galaxy Fold з гнучким екраном коштує близько 2 тисяч доларів).

При цьому, брат наркобарона націлений не просто конкурувати з Samsung, а потіснити на ринку Apple.

«Я багато кому сказав, що я поб'ю Apple, і я це зроблю. Я відмовився від мереж і рітейлерів, щоб продавати клієнтам здатні згинатися телефони всього за 349 доларів. Телефони, які в магазинах коштують тисячі доларів, Samsung та інших. Це моя мета - перемогти Apple », - сказав Ескобар в інтерв'ю Digital Trends.

Пристрій буде побудовано на восьмиядерному чіпі Qualcomm Snapdragon (2,8 ггц) і працювати під управлінням Android 9.0. У нього також буде подвійна камера з модулями на 16 і 20 мегапікселів, і найголовніше – гнучкий AMOLED екран з роздільною здатністю FHD+ на 7,8 дюймів.

Раніше повідомлялося, що наступний гнучкий смартфон від Samsung буде вертикальною розкладачкою.