Що буде, якщо митися дігтярним милом - неймовірний ефект / фото depositphotos.com

Багато хто чув про дігтярне мило, а деякі навіть задивлялися на нього в магазині, але мало хто наважувався купити. Головною причиною відмови від цього косметичного продукту стає його запах. Дійсно, пахне воно не дуже приємно, але його користь для шкіри та волосся варте того, щоб трохи потерпіти запах. УНІАН розбирався, що буде, якщо митися дігтярним милом.

Раніше ми говорили про те, від яких кольорів гель-лаку потрібно відмовитися.

Дігтярне мило для обличчя - від чого допомагає

Якщо ви страждаєте від висипань на обличчі, яких ніяк не позбутися, то дігтярне мило саме для вас. Річ у тім, що дьоготь допомагає зменшити жирність шкіри та позбутися комедонів - закритих підшкірних прищів.

Відео дня

У зв'язку з цією властивістю мила його використовують при акне, псоріазі, а також при різних дерматитах та висипаннях. Крім того, дігтярне мило від прищів - дешева альтернатива багатьом дорогим засобам.

Щоб побачити результат від дігтярного мила, то їм необхідно вмиватися двічі на день протягом місяця.

Що буде, якщо мити голову дігтярним милом - незвичайний ефект

Дігтярне мило для волосся не менш корисно, ніж для шкіри. Завдяки своїм властивостям мило з дьогтю допомагає очистити шкіру голови від шкірного сала.

Крім того, таке мило зміцнює коріння волосся, що дозволяє боротися з їх випаданням. Також поліпшується кровообіг, що, в свою чергу, посилює ріст волосся.

Що буде, якщо митися дігтярним милом - позбудетеся неприємностей

Дігтярне мило, як ми вже з'ясували, допомагає вирішити багато проблем - рясні висипання та інші шкірні захворювання. Таким чином ви позбудетеся від прищів на спині, плечах, грудях та інших частинах тіла. Крім цього, таке мило сприяє регенерації шкіри, а значить будь-які рани заживають швидше.

Вас також можуть зацікавити новини: