Дезодоранти не варто викидати після того, як вони закінчилися / фото pixabay.com

Мабуть, у кожного був дезодорант кульковий, який закінчився, і викидати його зовсім не хотілося, оскільки, ну дуже ж красива і зручна баночка. Саме у такий момент потрібно було себе зупинити, таки не викинути цей "дезік" і пошукати лайфхаки.

Ви не повірите, але ця порожня баночка може принести користь у багатьох справах. Раніше УНІАН писав, чим замінити дезодорант.

Де можна використовувати дезодорант, який вже закінчився

Як виявляється, варто просто "включити" кмітливість. Порожня баночка від "дезіка" може стати в пригоді вам в дуже різних сферах життя, наприклад, у творчості, під час подорожей, у процесі догляду за зовнішністю.

Відео дня

Найголовніше завдання - зняти сам кульку, яка заважає повторно використовувати баночку. Це завдання не з легких, але впоратися з ним можна, якщо знати один лайфхак.

Ось що потрібно зробити, щоб витягнути кульку з дезодоранту:

  • візьміть ніж;
  • натисніть ножем на кульку;
  • підковирніть кульку й витягніть.

Ось тільки ці три кроки відокремлюють вас від того, щоб дати друге життя дезодоранту. Головне - перед повторним використанням ретельно вимийте і кульку, і саму баночку.

Як використовувати дезодорант повторно

Тепер можна використати "дезік" для різних корисних справ. У чому вам допоможе баночка від дезодоранту:

  • Ви можете налити в неї різні креми, сироватки чи масла, а потім наносити їх на обличчя. Таким чином ви не тільки дозовано нанесете засоби, а ще й зробите масаж обличчя.
  • Можна заповнити баночку рідким милом.
  • Якщо ви творча особистість - налийте у "дезік" не дуже густі фарби і спробуйте малювати кулькою.

Тепер вас точно не буде хвилювати питання, чи можна викидати дезодорант, оскільки ви вже знаєте цілу купу способів його повторного застосування.

Вас також можуть зацікавити новини: