Зірки обіцяють успіх деяким знакам Зодіаку / фото SlovoFraza

Відомий астролог Павло Глоба назвав кілька знаків Зодіаку, на яких чекає успіх цього тижня, 17-23 червня.

Серед щасливчиків він виділив шість знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Тілець

18, 19 та 23 числа будуть найбільш позитивні дні, в які зірки чинитимуть на Тільців найкращий вплив. Везіння й натхнення представникам цього знаку Зодіаку бажано пустити на створення сприятливих умов для рідних та близьких.

Близнюки

Для Близнюків найбільш позитивними будуть три дні тижня — четвер, п'ятниця і субота. У ці дні їхні бажання і мрії можуть почати знаходити форму. Стосунки з другою половинкою налагодяться, самотні Близнюки зможуть істотно просунутися в пошуках кохання.

Відео дня

Рак

На цьому тижні Ракам зірки допоможуть змінити долю. Можна буде займатися будь-якими справами, які приносять справжнє задоволення. Особисті пріоритети можна поставити на перше місце, забувши про все. Починати щось дуже важливе поки не варто, принаймні, не 18 числа.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, на яких цього тижня чекають невдачі

Діва

Це буде дуже спокійний і сприятливий тиждень для Дів. Людям цього знаку пощастить найбільше, тому що спокій і розміреність — це їхня рідна стихія, це їхній улюблений ритм життя. Будь-які справи, що стосуються цифр і грошей, будуть проходити на ура. У період з 17 по 23 число можна добре заробити, підняти авторитет або знайти нові джерела доходу, знайти якесь нове бажання, мотивацію.

Скорпіон

18, 19 і 23 червня — найсприятливіші дні тижня для романтики, нових знайомств, спільних справ з коханою людиною. Дуже добре, якщо на цьому тижні Скорпіонам вдасться вирушити у відпустку. Не варто засмучуватися через самотність. Вона допоможе Скорпіонам знайти можливість стати успішнішими і кращими.

Риби

Рибам на цьому тижні Павло Глоба радить почати нове життя, якщо старе Риб не влаштовує. Будь-які нові починання будуть вдалими. Якщо в якійсь зі сфер Риби зіткнуться з незрозумілими негараздами, то ці негаразди потрібно просто перечекати. 18 і 19 числа Рибам посміхнеться велике везіння, яке краще направити на робочі справи.

Раніше астролог Павло Глоба назвав кілька знаків Зодіаку, на яких у червні 2019 року чекає успіх.