Росс додав, що в кар'єрі артиста також складеться несприятлива ситуація / фото instagram.com/maxgalkinru

18 червня відзначає свій 43-ій день народження російський гуморист і телеведучий Максим Галкін. Судячи по річному соляру артиста, в його сімейному житті настане далеко не найкращий період.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Читайте такожТиждень катастроф: астролог розповів, кому зірки обіцяють невдачі

Відео дня

"Сімейне життя завжди пов'язана з положенням Місяця в гороскопі людини. У гороскопі Галкіна – Місяць у поєднанні з Сатурном. Це означає, що в родині артиста все буде складно: можлива вкрай напружена ситуація у стосунках з дружиною Аллою Пугачовою, аж до гучного шлюборозлучного процесу", - зазначив астролог.

За словами Росса, розташування Марса і Меркурія в гороскопі Максима Галкіна говорить про те, що в найближчий рік у нього буде багато сімейних розбирань, з'ясування стосунків у родині, можлива також поділ майна і суперечки через нерухомості і фінансів.

"Буде у Галкіна нова дружина, якщо з Пугачовою він розійдеться? Швидше за все, у нього буде новий чоловік, будемо відверті. У будь-якому випадку, офіційного шлюбу після шлюбу з Аллою Борисівною я не бачу", - заявив астролог.

Росс додав, що в кар'єрі артиста також складеться несприятлива ситуація.

"У найближчий рік він може суттєво втратити популярність. У будь-якому випадку, по телевізору миготіти він буде значно рідше.Так що Максима Галкіна чекає складний період: це буде рік труднощів, фінансової кризи, подолання перешкод, також велика небезпека розлучення", - резюмував експерт.