Гороскоп на 17 серпня для всіх знаків зодіаку / фото slovofraza.com

Сьогодні, 18 серпня, гороскоп практично ідеальний для того, щоб реалізувати свої найсміливіші плани. Ваші бажання знаходяться в гармонії з можливостями, тож не бійтеся мріяти і головне – сміливіше перевтілюйте свої мрії в реальність.

Зірки прихильні до тих, хто не боїться діяти. Відмінний час для того, щоб продемонструвати свої здібності, показати себе в найвигіднішому світлі, а також досягти успіху в наскладніших справах, пише "1001 гороскоп".

Читайте такожАстрологи назвали найбільш капосних чоловіків за знаком Зодіаку

Відео дня

Овен

Сьогодні Овну слід дозволити оточуючим справлятися зі своїми проблемами самим. Замість того щоб витрачати час на інших, зірки гороскопу радять йому зайнятися чимось приємним – приміром, творчістю. А ось до точних наук душа в Овна 18 серпня лежати не буде. Забруднитися фарбою або забити голову віршами для нього куди краще, ніж здивовано дивитися в монітор, на ряди цифр, графіків та таблиць.

Телець

18 серпня Телець просто зобов'язаний поділитися своїми думками зі світом. Або, принаймні, з невеликою його частиною – зі своїми близькими, колегами, друзями. Його голова буде працювати чітко і нестандартно, будучи генератором великих ідей. Втім, не факт, що навколишні відразу ж ці ідеї зрозуміють і оцінять. Нічого не поробиш – Телець сьогодні настільки випереджає інших, що повинен періодично зупинятися, даючи оточуючим можливість його наздогнати.

Близнюки

У Близнюків сьогодні навряд чи буде достатньо сил, щоб з ентузіазмом взятися за справи. День схиляє їх до того, щоб робити якомога менше зайвих рухів. Зате голова обіцяє працювати на найвищому рівні, виношуючи плани, – в першу чергу пов'язані з роботою. Думки, які прийдуть сьогодні в голову Близнюків, будуть відрізнятися логічністю і несподіваними ходами. В майбутньому ці блискучі задуми здатні забезпечити Близнюкам просування в кар'єрі і хороший дохід.

Читайте такожАстролог розповіла, що потрібно обов'язково зробити до кінця серпня кожному знаку Зодіаку

Рак

Раку сьогодні пощастить: йому волею-неволею доведеться займатися тим, що він любить. Вірніше, зірки гороскопу просто не залишають йому іншого вибору – якщо він візьметься за щось інше, то не доб'ється нічого. Рутинні обов'язки здатні викликати сьогодні у Рака таку нудьгу, що він ризикує вивихнути щелепу від позіхання. А ось якщо щось викликає у нього живий інтерес, воно обіцяє принести Раку не тільки масу приємних емоцій, але і відмінний результат.

Лев

Сьогодні Лев може проявити себе як чудовий друг або як небезпечний супротивник – тут вже кому як пощастить. День наділяє його проникливістю, умінням відчувати ситуацію і схоплювати все на льоту. Будь-які його плани будуть відрізнятися винахідливістю, чи йде мова про те, як веселіше провести час з друзями, або про те, як попсувати крові ворогам. В обох випадках Лев приречений на успіх, так що найкраще, що можуть зробити його опоненти, – це спробувати з ним подружитися.

Діва

Сьогодні Діва буде перебувати в якомусь ступорі. Добре, якщо ситуація не стане вимагати від неї швидких рішень – тоді неуважність Діви не принесе їй особливої шкоди. А ось якщо події будуть її торсати, намагаючись надихнути на серйозну справу, Діва раптом може застрайкувати або заховати голову в пісок. Іншими словами, Діві сьогодні протипоказана будь-яка активна діяльність – крім тієї, якою вона захоче зайнятися не для результату, а для душі.

Читайте такожАстрологи назвали найбільш капосних дружин за знаком Зодіаку

Терези

Якщо є бажання, Терези сьогодні здатні багато чого добитися. Однак далеко не факт, що таке бажання у них виникне. Втім, щоб наситити яскравими подіями свій день, Терезам досить захопитися якоюсь справою або ідеєю. Або симпатичним обличчям протилежної статі, зрештою. У цьому випадку їх активності і пробивним здібностям зможе позаздрити фрегат, що летить на всіх вітрилах.

Скорпіон

Сьогодні день не схиляє Скорпіона до прояву організаторських здібностей, однак якщо він все-таки візьметься щось організувати, то результат порадує всіх! Це стосується будь-яких заходів, навіть досить статусних та офіційних, не кажучи вже про звичайну вечірку або вихід у світ. Скорпіону достатньо лише взяти на себе ініціативу й чітко розподілити завдання, оточуючі будуть охоче йому підігравати і допомагати.

Стрілець

Сьогодні Стрілець схильний зайнятися неробством. І ситуація буде грати йому у цьому на руку, не вимагаючи здійснювати подвиги або братися за невідкладні справи. Втім, навіть якщо зажадає, Стрілець віддасть перевагу цього не помітити: його розслаблений настрій практично неможливо змінити. Тож формула «робота не вовк» сьогодні стане тимчасовим девізом Стрільця. Зірки гороскопу радять йому присвятити цей день трьом основним напрямкам: собі, своїм близьким і ще раз собі.

Читайте такожАстролог назвавши п'ятому ятірку найдобріших знаків зодіаку

Козеріг

У Козерога сьогодні дуже вдалий день. Його енергійність дає йому фору перед оточуючими, яку він має всі шанси блискуче використовувати. Будь-яку справу, за яку Козеріг візьметься, він зможе просунути вперед і навіть зрушити з мертвої точки, якщо вона там була. Зірки гороскопу радять Козерогові не розмінюватися на дрібниці: якщо вже йому сьогодні щастить, варто присвятити день тому, що принесе найбільшу користь.

Водолій

Сьогодні Водолію протипоказано братися за великі справи. Та й за невеликі, загалом, теж. Останнім часом він і так витратив чимало сил, тож досить гребти проти течії: настав час розслабитися і відпочити. При цьому зірки гороскопу радять сьогодні Водолію звернути увагу на ті сфери життя, які він останнім часом зовсім запустив. Дружнє спілкування, домашні посиденьки, романтичні зустрічі – відпочинок може бути набагато різноманітнішим, ніж просто телевізор і диван.

Риби

Риби сьогодні будуть знаходитися в дисонансі з оточуючими, яким важко підлаштуватися під їх жвавий ритм. Риби будуть відчувати себе здатним на все. Їх ділова активність, хватка і гострий розум будуть на висоті, допомагаючи їм як насіння, одну за одною вирішувати головоломні завдання. А ось апатія і байдужість оточуючих може неабияк їх дратувати, тож сьогодні Рибам краще з самого ранку розраховувати виключно на свої могутні сили.

Як повідомляв УНІАН, раніше астролог назвав знаки зодіаку, яким пощастить у вересні.