Астрологи розповіли, що на нас чекає у вересні / фото з відкритих джерел

Астрологи склали прогноз везіння на вересень 2019 року для всіх знаків Зодіаку.

Серед щасливчиків вони виділили п'ять знаків Зодіаку, серед яких - Близнюки, Водолій, Лев, Риби й Скорпіон, передають "Подробности".

Щасливчики вересня за знаком Зодіаку

Близнюки

Представникам цього знаку вересень обіцяє бути яскравим і творчим часом, повним нових зустрічей, нових знань, вражень і відкриттів. Везіння будуть сприяти успіху в будь-якій справі.

Відео дня

Водолій

Фортуна дарує народженим під цим знаком у вересні відмінні шанси на успіх. Відтепер у вашому житті не буде місця зволіканню, невиконаним бажанням й відкладеним справам.

Читайте такожАстрологи назвали найбільш капосних чоловіків за знаком Зодіаку

Лев

Представникам цього знаку Зодіаку зірки готують місяць сюрпризів, нових захоплень та цікавих знайомств. У серйозних справах також очікується просування, а в роботі - натхнення й реальні успіхи. Ввезіння - ваші попутники в цьому місяці.

Риби

Народженим під цим знаком Зодіаку вересень може принести серйозні зміни. Актуальною темою стане придбання заміської нерухомості. Вищий прибуток почне приносити ваша звична робота. Тут також можливі зміни на краще. А везіння посприяє цьому найкращим чином.

Скорпіон

Для представників цього знаку Зодіаку вересень буде присвячений темі фінансів і забезпечення свого майбутнього. На деяких Скорпіонів чекає спадщину чи знайомство зі спонсором, меценатом, багатим і впливовим партнером. Везіння на вашій стороні.

Раніше астролог Павло Глоба назвав три знакм Зодіаку, яким зірки обіцяють казкове везіння у вересні.